Wednesday, June 25, 2008

Välkomna till Stekare mot FRA

Varför startar man en blogg mot FRA när det redan finns så många. Det är inte konstigt. För att lagen är så dunderknäpp så att alla bloggar i världen vore inte nog. Men nog om den här bloggen nu till det roliga:

Vi finns för att hitta ett sätt för människor att protestera genom att göra det de är bäst på. Vissa är bäst på att skriva insändare, vissa går i demonstrationståg och vi fixar superkul fester. Det är vad vi gör och det kommer vi att fortsätta med. 

Nu undrar du hur det ska gå till att festa bort den här lagen? Vi vet inte, men vi tänker göra ett sjutusan till försök! ;-)

Vårt första evenemang är följande: 

"Stekare mot FRA - Hela Stureplan festar mot massavlyssning"
Datum: 3:e Juli
Tid: 20:00 - 03:00
Plats: Café Opera

Detta är en efterfest till den demonstation som ska gå av stapeln den 3:e Juli kl 15:00 - 19:00 på mynttorget utanför riksdagshuset. I skrivande stund har efter vad vi hört de flesta politiska ungdomsförbund hoppat på vilket visar att frågan om demokrati och integritet inte handlar om politik. Det är viktigare än så.

Vi ses, sippar sköna drinkar, minglar och på plats hittar du alla de organisationer och företrädare för motståndet mot den här idiotlagen. Så för dig som vill engagera dig lovar vi att du kommer att hitta just den grupp som är rätt för dig. Vi välkomnar alla, så länge de ogillar den här lagen! 

På evenemanget gäller 23 årsgräns. Om du vill få plats på listan skriv ditt namn och hur många gäster du har så gäller 20 år. Det är fritt inträde för alla på listan före 22.

1 comment:

jocke said...

Gucci, Gucci! Prada, Prada!